logo

Toshiba Premium ilmalämpöpumppu


Hinta asennettuna

Mahtava sisältö, klikkaa tästä

TOSHIBA PREMIUM 25 | 2150

TOSHIBA PREMIUM 35 | 2250

Turvallinen ostos

Maksu vasta asennuksen jälkeen.
14pv maksuajalla!

Pyydä tuotteesta tarjous

Uuden aikakauden ominaisuudet

Toshiba Premium-sarja parantaa ominaisuuksia aiemmasta Arctic mallista, säilyttäen kuitenkin sen hyvät puolet. Hankkimalla tämän mallin, et voi mennä vikaan.

VTT testattu -30C lämpötiloissa

Premium 25 mallista on saatavilla VTT testiraportti, jossa ilmalämpöpumppua käytettiin kaikissa ääriolosuhteissa ja sen toiminta mitattiin koko alueella. COP (hyötysuhde) on kaksinkertainen vielä -20C pakkasessa.

Eteläsuomessa kyseessä on siis ympärivuotinen, energiatehokas omakotitalon lämmittäjä.

Plasmasuodatin ja ionisaattori

plasma-ion suodatin

Sisäyksikössä on voimakas sähköisesti epäpuhtauksia neutraloiva plasmasuodatus, jota tehostetaan ionisaattorin avulla. Varautuneet hiukkaset sitoutuvat löyhästi lämmönvaihtimeen, josta ne päätyvät tiivistyvän kosteuden avulla kondenssiveden mukana pois.

Kyseessä on ainutlaatuinen Toshiba Premiumista löytyvä yhdistelmä.

Uusi R32 kylmä-aine

Toshiba siirtyy muiden valmistajien kanssa R32 kylmäaineeseen, joka on ympäristöystävällinen, sekä aiempaa tehokkaampi. Hyötysuhteisiin on pelkästään sen ansiosta tullut noin 4% parannus mittausten perusteella.

Uudistunut takan lämmönkierrätys

toshiba premium takkatoiminto

Toistaiseksi ainoana Toshiba Premium tarjoaa nyt lämmitystoiminnon yhteydessä takan kierrätystehostuksen eli aidon takkatoiminnon. Huomioithan, että monien laitteiden tuotetiedoissa on virheellisesti mainittu takkatoiminto, vaikka kyseessä on vain puhallustila jossa asuntoa jäähdytetään.

Toshiban aito takkatoiminto sammuttaa kompressorin sähkönkulutuksen takan lämmetessä, mutta jatkaa silti puhaltamista. Puhallus säilytetään joko tehostettuna, vaimennettuna tai normaalina riippuen minkä asetuksen olet valinnut.

Laaja tehoalue

toshiba premium sisäyksikkö

Toshiba Toshiba Daiseikai 9 (Premium) maksimiteho 7,7kw edustaa ilmalämpöpumppujen kärkikastia. Kovasta maksimitehosta huolimatta minimiteho yltää alas 0.7kw asti, eli se pystyy käymään katkotta syksyisin ja keväisin, maksimoiden hyötysuhteen.

Tästä syystä sitä voidaan käyttää isojen asuntojen lisäksi pienemmissä tiloissa, kuten autotalleissa tai rivitaloasunnoissa.

Ulkoyksikön tehonrajoitus ja äänen vaimentamistila

vaimennustoiminto

Uudessa Toshiba ilmalämpöpumpun kaukosäätimestä voi rajoittaa ulkoyksikön maksimitehoa 50% tai 75%, jolla voit parantaa hyötysuhdetta entisestään.

Lisäksi Premium mallissa on nyt mahdollisuus vaimentaa ulkoyksikö äänitasoja, aktivoimalla vaimennetun tehotason kaukosäätimestä.

Voimakas ilmavirran ohjaus

Sisäyksikössä on voimakkaat 3D-ilmanohjaimet, jonka ansiosta ilmavirta ohjautuu sinne mihin sitä tarvitaan. Kätevä esimerkiksi hankalissa portaissa, jossa ilmavirta pitää saada etenemään kuilun yli.

Suora puhallusvaikutus voidaan tuntea aina 10 metriin saakka maksimipuhalluksella, sekä ohivirtausta esim. alapuolella olevalle sohvalle ei ole käytännössä ollenkaan.

Monipuolinen viikkoajastin

Pystyt tehostamaan puhallusta esimerkiksi yöllä, tai laskemaan lämpötilaa päivisin. Koska ohjelmapaikkoja on kaikille viikonpäiville, voit tehdä poikkeavat asetukset vaikkapa viikonlopuksi.

Ajastin on osoittautunut erittäin käteväksi tavaksi lisäenergiansäästöön, sekä lisäämään huonelämpötilan miellyttävyyttä.

Kaukosäätimessä on taustavalo ja sen kaikkia toimintoja voidaan käyttää suoraan sen ollessa tukevassa seinätelineessään.

3 vuoden takuu

Maahantuoja Combicool myöntää tälle mallistolle 3 vuoden täystakuun.

Toshiba Premium 25 asennettuna
Toshiba Premium 25 asennettuna
Toshiba Premium 35 asennettuna
Toshiba Premium 35 asennettuna

Tekniset tiedot

Mittapiirros

Sisä: RAS-25PKPVG-ND

Ulko: RAS-25PAVPG-ND

Maksimiteho 6,7kw

SCOP (Nordic) 4,3

Energialuokka A+++

Maksimiteho 3,5kw

SEER 8,8

Energialuokka A+++

VTT testiraportti

vtt testiraportti

Sisä: RAS-35PKPVG-ND

Ulko: RAS-35PAVPG-ND

Maksimiteho 7,7kw

SCOP (Nordic) 4,0

Energialuokka A+++

Maksimiteho 4,1kw

SEER 8,7

Energialuokka A+++

p. 044-3577 375
info@lampotilamestarit.fi
Copyright 2017 Lämpötilamestarit Oy, kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään
Lataa Acrobat Reader