logo

Toshiba Haori Ilmalämpöpumppu

Huom. teholuokat 10-16 on hinnoiteltu kerrostaloasennuksella ja vain jäähdytyskäyttöön. 25 ja 35 ovat nordic varusteltuja normaalilla asennuspaketilla omakotitaloon.

Toshiban Haori Design ilmalämpöpumppu

Uusi ja raikas idea sisäyksikön muotoilussa jota ei ole ennen nähty. Sen tyylikkäällä kangasverhoilulla paneeli sidotaan yhteen kodin sisustukseen. Jos samettinen valkoinen pinta ei miellytä, vaihda kuosi vaikkapa lasten sormimaalaukseen tai kuuluisaan Unikko kuvioon!

Haorin sivukulmat on muista poiketen pyöristetty kokonaan seinää kohden, jolloin sisäyksikkö on mukava katsoa myös sivusta päin. Monet design sisäyksiköt ovat nimittäin kivoja vain suoraan edestä katsottuna. Viisto katselukulma on hyvin yleinen esimerkiksi kerrostaloasunnoissa, kun asennus joudutaan tekemään sivuttaisille seinille. Myöskin ulkoyksikön äänitasot ovat ennätysalhaiset, jälleen hyvä valinta kerrostaloon.

Ifi design

Toshiba Haori lyhyesti

 • Hieno kangaspinnoitus kahdella tehdassävyllä, molemmat mukana toimituksessa
 • Erittäin tehokas viilennys etenkin 16-teholuokassa (5.3kw!)
 • Hyvät lämmitystehot kaikissa ulkolämpötiloissa
 • Energiatehokkuus A+++ (10, 13)
 • Sisäyksikön äänitaso alhaisimmillaan 19dbA
 • Wifiadapteri sisäänrakennettuna
 • Ulkoyksikön nimellinen äänitaso alle taustamelutason! (44dbA 10-teholuokka)
 • Vaimennustoiminto ulkoyksikköön, rajoittaa kaikissa teholuokissa viilennyskäytön äänen 40dbA
 • Aito takkatoiminto (vain Nordic mallissa 25 ja 35 )
 • Purifier plasma-ioni suodatin (vain viilentävissä 10, 13 ja 16 mallissa)
 • Hada ilmavirran suuntaus yläviistoon

Lataa tuote-esite >tästä<

Lataa käyttö-ohje >tästä<


Vaihda sävyä kankaan avulla

Haori irroitettava kangas

Haori voitti IF Design 2021 palkinnon sarjassaan täysin aiheesta. Laitteessa on sileä pyöristetty kansi, joka voidaan päällystää kankaalla, runko on miellyttävän neutraali harmaa.

Mukana tulee kaksi eri sävyistä kangasta (musta ja harmaa), joten sinun ei tarvitse päättää sävyä etukäteen. Toinen kangas jää siis varalle ja voit käyttää sitä kaavana tehdäksesi/teettääksesi omanlaisen päällisen myöhemmin. Kankaan asennus ei tarvitse ammattilaista ja on suunniteltu helppokäyttöiseksi vaihtaa.

Päällikankaan voi irroittaa ja vaihtaa

Sisäyksikön etupaneelin päälle on jännitetty kangas, joka voi olla hyvä irroittaa esim. pesua varten tai halutessasi vaihtaa sisustuksen ilmettä kotonasi.

Kankaalle on saatavana mittapiirrokset, mutta yksinkertaisinta on kopioida ääriviivat nykyisestä peitteestä uuteen. Voimme myös teetättää haluamasi kankaat lisämaksua vastaan.

Tämä sisäyksikkö ei tule kellastumaan ja tummumaan sormenjäljistä, vaan voit pitää ulkoasun aina uudenveroisena.

Wifiohjaus vakiona

Haori wifi

Toshiban mobiilisovellus on yksi parhaita ja monipuolisimpia. Sen käyttö on erittäin helppoa ja yhteensopivuus on hyvä niin Android, kuin Apple ympäristössä. Sovelluksen avulla pystyt myös selaamaan laitteen energiakulutuksen historiaa ja tekemään esimerkiksi ajastuksia eri vuorokausille.

Wifiohjauksen suosituin käyttötarkoitus on mökeille ja viilennyksen, jossa huonelämpötilaa voidaan valvoa etänä ja tarvittaessa muuttaa sitä nopeastikin ennen kuin saavut itse paikan päälle.

Energiamonitorointi

Haori malliin tuli uutena ominaisuutena energiamonitorointi, joka mahdollistaa kulutuksen seurannan ilman lisälaitteita. Ominaisuus on sisäänrakennettuna wifiadapterista.

Kaksi eri takkatoimintoa

toshiba haori takkatoiminto

Normaalissa ilmalämpöpumpussa sisäyksikön puhallus lopetetaan, jos huoneilman lämpötila nousee korkeammalle kuin asetettu lämpötila on. Tätä kutsutaan nk. vedontunteen estotoiminnoksi ja se on haitallinen talouksissa, jossa talvisin käytetään takkaa lisälämmön lähteenä. Tätä vastaan Haorissa on kaukosäätimen asetus, jolla takan lämpöä kierrätetään jatkuvasti.

Aito takkatoiminto on automaattinen, eli se ei vaadi käyttäjää poistumaan lämmitystilasta tai muutakaan aktiivisuutta toiminnon hyödyntämiseksi.

Puhallin sammutetaan kuitenkin sulatuksen ajaksi, jottei sisäilma jäähtyisi sen aikana.

Takkatoiminto 1
Laite jatkaa puhaltamista käyttäjän valitsemalla puhaltimen nopeudella, vaikka sisälämpötila-asetus olisikin saavutettu. Se siis säilyttää sen puhallustason joka oli käytössä ulkoyksikön lämmittäessäkin.

Takkatoiminto 2
Laite jatkaa ilmankiertoa ylläpitävää noin 2-puhallusteholla silloin, kun sisälämpötila-asetus on saavutettu. Tämä mahdollistaa lämpöpumpun kompressorilla tuotetun lämmön puhaltamista tehokkaammalla asetuksella, kuin lämpöpumpun toiminnan aikaisen.

Ulkoyksikön äänenvaimennus toiminto

vaimennustoiminto

Jos ympäristö on herkästi häiriintyvää tai ulkoyksikön ääni voisi jostain syystä aiheuttaa häiriötä asukkaalle itselleen (esim. makuuhuoneen ikkunan alla), voi Haorin Silent toiminnolla vähentää äänitasoja merkittävästi. Huom. Haori on käytännössä hiljaisin lämpöpumppu ilman tätäkin toimintoa.

Toiminto perustuu siihen, että se joko rajoittaa pelkästään kompressorin kierrosnopeuden maksimitasoja tai sen lisäksi myös puhaltimen kierrosnopeutta. Normaalissa laitteessa et voi vaikuttaa millään tavalla ulkoyksikön äänitasoihin ja tämä on tervetullut toiminto.

Vaimennus 1
Ulkoyksikön kapasiteettia rajoitetaan 70% maksimista. Teho on yleensä täysin riittävä, mutta käynti pysyy rauhallisempana ja äänitaso rajoittuu 43dbA (10-sarja).

Vaimennus 2
Ulkoyksikön kapasiteettia rajoitetaan 50% maksimista ja sen lisäksi puhaltimen kierrosnopeus lukitaan hitaalle tasolle. Tällä tavoin saavutetaan ulkoilmassa käytännössä äänetön 37dbA taso (10-sarja). Tämä voi kuitenkin vaikuttaa jonkin verran tehon riittävyyteen, jota voi kompensoida ottamalla isomman teholuokan laitteen.

Toshiba Haori huolto
Toshiba Haori huolto
toista
Toshiba Haori kaukosäädin
Toshiba Haori kaukosäädin
toista
Toshiba Haori sävykangas
Toshiba Haori sävykangas
toista

Sävyvaihtoehdot

Hyvä suodatuskyky

Suodatusjärjestelmä

L-mallinen ilmavirran siiveke, Hada toiminto

Suuntaus
p. 044-3577 375
info@lampotilamestarit.fi
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Copyright Lämpötilamestarit Oy
Lataa Acrobat Reader