Mitsubishi MUZ-AP25VGH, MUZ-AP35VGH ja MUZ-AP50VGH
logo

Mitsubishi Electric APMitsubishi AP ilmalämpöpumppu

Huom. mallisarja ei ole vielä saapunut myytäväksi. Voimme ottaa ennakkotilauksia vastaan, toimitus arviolta kesäkuun aikana!

Mitsubishi Electric AP mallisarjan kaikki teholuokat soveltuvat hyvin jäähdytyskäyttöön kaikkiin kohteisiin. Lämmityskäytössä sen ominaisuudet ovat parhaimmillaan pienissä asunnoissa, toisaalta 50-teholuokalla päästään lippulaivamallien (LN ja FH) kaltaiseen suorituskykyyn. 50-teholuokka onkin erinomainen ratkaisu, mikäli lippulaivamallin kookkaammalle sisäyksikölle ei löydy sopivaa asennuspaikkaa.

Ilmalämpöpumppu rivitaloon

Pienikokoisen sisäyksikön ansiosta asennuspaikkoja löytyy helposti, esim. terassin oven yläpuolelta sisäyksikölle. 25 ja 35 mallien tehoalue taipuu pieniin tarpeisiin, jotka ovat yleisiä rivitaloissa. Näin vältytään hyötysuhteelle haitalliselta katkokäynniltä, myöskin ulkoyksikön hiljainen käyntiääni miellyttää naapureita helpommin.

Ilmalämpöpumppu mökeille

Mitsubishi Electric AP ilmalämpöpumpussa on sisäänrakennettu Wifitoiminto, eli sitä pystytään käyttämään etäohjauksella Melcloud sovelluksen kautta. Et siis tarvitse kalliita lisälaitteita, voit myös tarkkailla mökin sisälämpötilaa sovelluksen avulla tai nostaa lämpötilan mukavaksi etukäteen käyntiä varten.

Uusi ilmalämpöpumppu vanhan ilmalämpöpumpun tilalle

Jos vanha ilmalämpöpumppu on jo käyttöikänsä päässä (ilmalämpöpumpun käyttöikä on keskimäärin 10-15 vuotta) ja haluat vaihtaa vanhan lämpöpumpun uuteen ilmalämpöpumppuun, sopii Mitsubishi Electric AP25/35/50VGH ilmalämpöpumppu kokonsa puolesta erinomaisesti wanhan ilmalämpöpumppusi tilalle. Suosittelemme että vaihdettaessa vanha ilmalämpöpumppu uuteen, uusitaan samalla myös kylmäaineputket. Muutoin vanhaa asennusta voidaan hyödyntää tapauskohtaisesti

Täystakuu 3 vuotta

Scanoffice Oy maahantuojana myöntää tällekkin laitteelle pitkän 3 vuoden takuun. Mitsubishi Electricin huoltoverkosto on suomen laajin, kattaen kaikki alueet.

Mitsubishi AP ilmalämpöpumppu
Mitsubishi AP ilmalämpöpumppu
Mittapiirros

Sisä: MSZ-AP25VG

Ulko: MUZ-AP25VGH

Maksimiteho 4,1kw

SCOP (Lauha) 4,7

Energialuokka A++

Maksimiteho 3,4kw

SEER 8,6

Energialuokka A+++

Sisä: MSZ-AP35VG

Ulko: MUZ-AP35VGH

Maksimiteho 4,6kw

SCOP (Lauha) 4,6

Energialuokka A++

Maksimiteho 3,8kw

SEER 8,6

Energialuokka A+++

Sisä: MSZ-AP50VG

Ulko: MUZ-AP50VGH

Maksimiteho 7,3kw

SCOP (Lauha) 4,6

Energialuokka A++

Maksimiteho 5,4kw

SEER 7,4

Energialuokka A++

p. 044-3577 375
info@lampotilamestarit.fi
Copyright 2018 Lämpötilamestarit Oy, kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään
Lataa Acrobat Reader