Mitsubishi Electric AP


Mitsubishi Electric AP ilmalämpöpumppu

Pitkään odotettu tuoteuutuus, joka tulee korvaamaan ikääntyvää Mitsubishi Electric SF sarjaa. Mukanaan se on tuonut mm. uuden ympäristöystävällisen kylmäaineen ja sisäänrakennetun wifikäytön. Lisäksi siinä on panostettu huollettavuuteen, jossa kaikki osat voidaan purkaa yksitellen putsausta varten, eli voimme Mestaripesu-huollon avulla tehdä siitä uudenveroisen koska tahansa! Tutustu Mitsubishi AP huoltovideoomme, linkki kuvaosiossa.

Liukuva lämpötilansäätö 10-32C välillä

Aiempiin Mitsubishi Electric malleihin verrattuna merkittävin uudistus ylläpitolämmittämisessä on liukuva lämpötilan valinta. Sillä voidaan säätää sisälämpötila mahdollisimman energiatehokkaaksi (vaikkapa mökillä) asteen tarkkuudella +10C ylöspäin.

Uusi ympäristöystävällinen R32 kylmäaine

Uusi kylmäaine R32 AP

Mitsubishin AP-VG mallisto on valmistettu uudenaikaiselle R32 kylmäaineelle. Tämä varmistaa sen, että laitteen huolto säilyy kohtuuhintaisena pitkälle tulevaisuuteen (vuoteen 2030). Lisäksi sen myötä teho ja hyötysuhde on keskimäärin noussut noin 4% eli se on parantanut toiminnallisia ominaisuuksia.

Aiempi R410a kylmäaine joka löytyy SF mallistosta on poistumassa ja sen käytöstä maksetaan vuosittain kohoavaa ympäristöveroa kiintiöjärjestelmän avulla. Vero onkin nostanut vanhempien kylmäaineiden hinnan kymmenkertaiseksi R32 verrattuna ja arvio on, että 2025 kun niiden myynti kielletään, hinta on satakertainen eli täyttö maksaa enemmän, kuin uusi lämpöpumppu. Varsin hyvä syy valita uusinta teknologiaa!

Ilmanohjaimet

Mitsubishi AP25 puhalluskuvio

Pystysuuntainen ohjattavuus on parantunut aiemmasta selvästi. Nyt myös sivuttaispuhallus säädetään kaukosäätimestä, jolloin swing toiminto levittää ilmaa oikealle ja vasemmalle automaattisesti.

Puhalluskuviosta voidaan nähdä, että sivuttaisohjauksella voidaan estää häiritsevä ilmaverta lämpöpumpun toisella etusektorilla, esimerkiksi jos siinä on toimiston työpöytä tai sohvakalusto.

Ilmalämpöpumppu mökille ja rivitaloon

Pienikokoisen sisäyksikön ansiosta asennuspaikkoja löytyy helposti, esim. terassin oven yläpuolelta sisäyksikölle. Sisäyksikkö on huomaamattoman kokoinen ja istuu hyvin nykyaikaiseen sisustukseen. Hyvän ylläpitolämmityksen ja wifitoiminnon vuoksi Mitsubishi AP nousee varmasti myös mökkikansan suosioon.

Jos vanha ilmalämpöpumppusi on käyttöikänsä päässä (ilmalämpöpumpun käyttöikä on keskimäärin 10-15 vuotta) ja haluat vaihtaa sen uuteen, sopii tämä mallisarja kokonsa puolesta vanhan ilmalämpöpumppusi tilalle. Huomaathan että meidän hintaamme sisältyy aina myös vanhan ilmalämpöpumpun purku ja hävitys ilman lisäkuluja, sekä uudelle kylmäaineelle sopivat puhtaat putket.

Valikoitua laatua

Testaamme itse edustamamme laitteet. Myös asiakkaamme voivat lähettää meille kokemuksia asentamistamme ilmalämpöpumpuista. Haluamme tarjota vain korkeinta laatua, sillä tyytyväinen asiakas on yrityksemme paras mainos.

Mitsubishi AP sisäänrakennettu Wifiyhteys

mitsubishi ap35

Käytä laitetta mukavasti toimistolta käsin, tai kotisohvaltasi jos kaukosäädin ei ole lähettyvilläsi. Ilmalämpöpumppu on halutessasi yhdistettynä kotisi omaan lähiverkkoon ja sen kautta Mitsubishin ylläpitämään Melcloud pilvipalveluun. Jos käytössäsi on muita etäohjattuja Melcloud tuotteita, esim. mökin tai yläkerran lämpöpumppu, kaikki ne ovat käytössäsi yhdestä ja samasta paikasta napin painalluksella.

Melcloud tukee älypuhelimia monipuolisesti

mitsubishi electric ap

Palveluntuottajat päivittävät aktiivisesti ohjelmistoa ja tuki löytyy viimeisimpiinkin malleihin kuten Apple, Samsung, Nokia ja Blackberry. Mahdollisuus käyttää laitteistoitasi on siten riippumaton sijaintipaikasta, olit sitten ulkona, kotona tai toimistollasi. Sovellus toimii monella eri näyttökoolla sujuvasti ja käyttökokemus on hyvä.

Aktivoi uusia toimintoja käyttöön

Melcloud tuo käyttöösi asioita lämpöpumpun käytössä, joita et pysty muuten hyödyntämään. Tälläinen toiminto on mm. sisäänrakennettu ottotehon tallennus, voit katsoa historiatiedoista kuinka paljon sähköä lämmityksesi vaatii eri vuorokaudenaikoihin ja erilaisissa ulkolämpötiloissa.

Koska sisätilalämpötila näkyy etänä, kesämökin talvinen käyttölämpötila on mahdollista hienosäätää energiatehokkaaksi aste asteelta. Samalla pystyt valvomaan, että laite on päällä ja toimii hyvin.

Tarvittavat ominaisuudet etäkäytössä

Melcloud sovitin yhdistyy kotiverkkoosi, eli se vaatii Wifiverkon asunnossa. Pelkkä sim-kortti ei siis käy, haja-asutusalueella voidaan käyttää vaikkapa "mokkulaa" lähiverkon luomiseen GSM verkon yli, kysy operaattoriltasi lisätietoja.

Katso tästä Melcloud sovittimen (MAC-567IF-E) asennusohje.

Lisäksi sinun tulee luoda tunnukset Melcloud.com palveluun, voit tehdä sen jo etukäteen.

  • Wlan yhteys IEEE 802.11b/g/n
  • Toimii kanavilla 1ch ~ 13ch (2412~2472 MHz)
  • Salaustapa AES
  • Tunnistustapa WPA2-PSK
  • Virrankulutus 2w
p. 044-3577 375
info@lampotilamestarit.fi
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Copyright Lämpötilamestarit Oy
Lataa Acrobat Reader